Skoči na glavno vsebino
Naši dijaki izvrstni pri pridobitvi Nemške jezikovne diplome (DSD)

Naši dijaki izvrstni pri pridobitvi Nemške jezikovne..

Že mnogo let so naši dijaki zelo uspešni pri pridobitvi Nemške jezikovne diplome. Tako je tudi v sredo, 27. 9. 2023, na svečani podelitvi kar 40 naših dijakov prejelo DSD diplomo. Na izvrsten uspeh naših dijakov in uspešno delo profesoric za nemščino je na svojem Facebooku opozorilo tudi..
Izjemni rezultati na splošni maturi

Izjemni rezultati na splošni maturi

Maturantje, generacija 2023, so z veliko nestrpnostjo pričakovali, 10. julij,  saj so ta ponedeljek izvedeli rezultate splošne mature. Naši dijaki splošne gimnazije so bili izredno uspešni, maturo so opravili 100 odstotno. Odlično znanje na maturi so pokazali tudi maturantje ekonomske..
Knjižni prvenec naše dijakinje Pauline Line

Knjižni prvenec naše dijakinje Pauline Line

Naši dijakinji Paulini Lini Tomažič iz 4. b mojstrski tenkočutni zapisi v maternem jeziku niso tuji. Vsakoletna Cankarjeva nagrada iz znanja slovenščine in literarne nagrade je ob koncu šolanja nadgradila s svojim knjižnim prvencem Minljiva, zbirko kratkih zgodb, ki ga je izdala pri založbi..
Naš nekdanji dijak Peter John Stevens najuspešnejši plavalec leta 2022

Naš nekdanji dijak Peter John Stevens najuspešnejši..

Plavalna zveza Slovenije je v četrtek, 12. 1., podelila nagrade najuspešnejšim plavalkam in plavalcem v letu 2022. Strokovni odbor je na podlagi rezultatov v obdobju od 1. januarja do 31. decembra 2022 kot najboljšega plavalca nagradil našega nekdanjega dijaka Petra Johna Stevensa. Peter je bil..
3. MESTO NA NASA INTERNATIONAL SPACE APPS CHALLENGE

3. MESTO NA NASA INTERNATIONAL SPACE APPS CHALLENGE

Sara Frelih, Aljaž Kmetec in Alina Jamšek iz 1. b in Pia Peternelj iz 2. č so se oktobra skupaj s profesorjema Davidom Koncem in Nejcem Davidovićem udeležili tekmovanja, ki ga je organizirala NASA. Tekmovanje se je odvijalo na državni ravni s sodelujočimi iz srednjih in višjih šol ter..
123... 38