SREBRNA MEDALJA V OBERSDORFU!

SREBRNA MEDALJA V OBERSDORFU!

Iskrene čestitke našemu sedanjemu dijaku Domnu Prevcu, 4. a, in nekdanjima Petru Prevcu in Anžetu Semeniču, ki so v ekipi z Jernejem Damjanom, dokazali, da so njihovi poleti na visokem nivoju in so zaostali le za neverjetnimi Norvežani. Osvojili so srebrno medaljo na svetovnem prvenstvu v..
NIKA KRIŽNAR, 3. CŠ, Z ZGODOVINSKIM USPEHOM NA JAPONSKEM

NIKA KRIŽNAR, 3. CŠ, Z ZGODOVINSKIM USPEHOM NA JAPONSKEM

Dijakinja športnega oddelka, Nika Križnar, je v teh dneh na Japonskem dosegla neverjeten uspeh. V ekipi z Uršo, Emo in Špelo so na tekmi v Zau prvič v zgodovini slovenskih skokov stopile na zmagovalni oder. Zaostale so le za Japonkami in osvojile srebro.   Nika je svojo odlično formo..
BOBER – mednarodno tekmovanje iz računalniškega razmišljanja

BOBER – mednarodno tekmovanje iz računalniškega..

Na državnem tekmovanju ACM Bober, ki je bilo v soboto, 13. januarja 2018, na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, se je v reševanju nalog, ki zahtevajo računalniško mišljenje, pomerilo najboljših 150 osnovnošolcev in 77 srednješolcev s šolskih..
Naslovnica mednarodne izdaje National Geographic 2017

Naslovnica mednarodne izdaje National Geographic 2017

Naslovnica mednarodne izdaje National Geographic Magazine decembra 2017, v kateri ima fotograf, naš bivši dijak, Ciril Jazbec že drugo reportažo. Le-ta  je nastajala dlje časa in je objavljena na kar 22 straneh in govori o afriški tehnološki revoluciji, o generaciji, ki se, po prihodu..
NAJA ZUPAN AKTUALNA DRŽAVNA PRVAKINJA

NAJA ZUPAN AKTUALNA DRŽAVNA PRVAKINJA

Člani Taekwon-do kluba Radovljica smo se 2. decembra 2017 udeležili 27. državnega prvenstva panožne zveze v ITF verziji Taekwon-doja.    Naja Zupan je v kategoriji mladinke, forme črni pas/II. DAN postala aktualna državna prvakinja. V kategoriji mladinke, borbe – 55 kg pa je dosegla 3...
12345... 32