JANU TOMANU TRI ODLIČJA NA DP V PLAVANJU

JANU TOMANU TRI ODLIČJA NA DP V PLAVANJU

Dijak športnega oddelka Jan Toman je uspešno zaključil zimski del sezone. Na državnem prvenstvu, ki je potekalo od 25. 1. 2018 do 28. 1. 2018, je odplaval  9 osebnih rekordov in trikrat prišel na stopničke v absolutni konkurenci. Srebrni medalji je osvojil na 400 m mešano in s štafeto 4 x..
ANŽE SEMENIČ PRIŠEL DO PRVE ZMAGE V KARIERI

ANŽE SEMENIČ PRIŠEL DO PRVE ZMAGE V KARIERI

Anže Semenič je na posamični tekmi v poljskih Zakopanah prišel do svoje prve zmage v karieri v svetovnem pokalu v smučarskih skokih. Njegov uspeh je s tretjim mestom dopolnil Peter Prevc.   Našima nekdanjima dijakoma iskreno čestitamo. Za vse vas fantje pa navijamo in držimo pesti, tako..
SREBRNA MEDALJA V OBERSDORFU!

SREBRNA MEDALJA V OBERSDORFU!

Iskrene čestitke našemu sedanjemu dijaku Domnu Prevcu, 4. a, in nekdanjima Petru Prevcu in Anžetu Semeniču, ki so v ekipi z Jernejem Damjanom, dokazali, da so njihovi poleti na visokem nivoju in so zaostali le za neverjetnimi Norvežani. Osvojili so srebrno medaljo na svetovnem prvenstvu v..
NIKA KRIŽNAR, 3. CŠ, Z ZGODOVINSKIM USPEHOM NA JAPONSKEM

NIKA KRIŽNAR, 3. CŠ, Z ZGODOVINSKIM USPEHOM NA JAPONSKEM

Dijakinja športnega oddelka, Nika Križnar, je v teh dneh na Japonskem dosegla neverjeten uspeh. V ekipi z Uršo, Emo in Špelo so na tekmi v Zau prvič v zgodovini slovenskih skokov stopile na zmagovalni oder. Zaostale so le za Japonkami in osvojile srebro.   Nika je svojo odlično formo..
BOBER – mednarodno tekmovanje iz računalniškega razmišljanja

BOBER – mednarodno tekmovanje iz računalniškega..

Na državnem tekmovanju ACM Bober, ki je bilo v soboto, 13. januarja 2018, na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, se je v reševanju nalog, ki zahtevajo računalniško mišljenje, pomerilo najboljših 150 osnovnošolcev in 77 srednješolcev s šolskih..
12345... 32