Skoči na glavno vsebino
Božično-novoletni koncert Jerneja Mišiča, virtuoza na harfi

Božično-novoletni koncert Jerneja Mišiča, virtuoza na..

Naš dijak Jernej Mišič, virtuoz na harfi, ki uspešno usklajuje gimnazijske obveznosti na naši šoli in akademski študij v italijanskem Vidmu, je med novoletnimi prazniki sodeloval na prečudovitem že tradicionalnem božično-novoletnem koncertu, ki ga je že 7. leto organiziralo KD..
GFP-jevci MLADI UPI Zavarovalnice Triglav

GFP-jevci MLADI UPI Zavarovalnice Triglav

Tudi letos so med 20 finalisti projekta MLADI UPI Zavarovalnice Triglav kar 3 naši dijaki. Navdušeni boste nad Žakom Mogelom, smučarskim skakalcem, Anžetom Grosom, 4. cš, tekačem na smučeh, in Niko Murovec, 4. b, alpsko smučarko. Njihove predstavitve si oglejte na..
Naši nekdanji dijaki slovenski športniki leta 2020

Naši nekdanji dijaki slovenski športniki leta 2020

Naša nekdanja dijaka, smučarska tekačica Anamarija Lampič, in kolesar Primož Roglič, sta po izboru Društva športnih novinarjev Slovenije razglašena za najboljša športnika leta 2020.   Primož je že drugo leto zapored najboljši slovenski športnik.   Iskrene čestitke Anamarija in..
IZJAVE NEKATERIH NEKDANJIH IN SEDANJIH DIJAKOV O ŠOLI (VIDEO)

IZJAVE NEKATERIH NEKDANJIH IN SEDANJIH DIJAKOV O ŠOLI..

Film je bil posnet novembra 2020. V njem smo predstavili naše delo, dejavnosti in programe: gimnazijo, ekonomsko gimnazijo in športni oddelek ekonomske gimnazije. Obveščamo vas, da smo v januarju 2021 dobili NOV PROGRAM. V šol. l. 2021/22 bomo vpisovali tudi v ŠPORTNI ODDELEK..
PRIMOŽ ROGLIČ PONOVNO OSVOJIL VUELTO

PRIMOŽ ROGLIČ PONOVNO OSVOJIL VUELTO

Po napornih treh tednih dirke po Španiji se z 18. etapo zaključuje znamenita LaVuelta. Po lanski zmagi našega nekdanjega dijaka Primoža Rogliča smo si GFP-jevci zelo želeli, da bi tudi letos ponovno stal na najvišji stopnički v Madridu. Uspelo mu je. Zelo smo ponosni nanj!   Njegov uspeh..
1... 34567... 39