Skoči na glavno vsebino

 

 

 

 

Sodelovanje z osnovnimi šolami v šolskem letu 2018/19

Sodelovanje z osnovnimi šolami v šolskem letu 2018/19

Podjetniški dnevi in delavnice Na Gimnaziji Franceta Prešerna se zavedamo, kako pomembno je med mladimi spodbujati podjetnost in inovativnost. Na delavnicah in podjetniških dnevih pri učencih spodbujamo poleg inovativnosti tudi iskanje različnih poslovnih idej. Otroci v sebi poiščejo..
Naravoslovno-tehniške delavnice v š. l. 2017/18

Naravoslovno-tehniške delavnice v š. l. 2017/18

  24. oktober 2017 –Naravoslovni dan z Osnovno šolo Staneta Žagarja Kranj. Tema fizikalne delavnice je bila »Kalorična vrednost hrane«. Gostovali smo tri skupine po 16 dijakov. V laboratoriju so osnovnošolci naredili poskuse s segrevanjem različnih živil, od krompirja , jabolk in..
V Kranjčanki so predstavili naše jesenske delavnice

V Kranjčanki so predstavili naše jesenske delavnice

Jesenske delavnice za učence 7., 8. in 9. razreda osnovnih šol

Jesenske delavnice za učence 7., 8. in 9. razreda osnovnih..

Jesenske počitnice smo na GFP preživljali ustvarjalno in aktivno. Učence 7., 8. in 9. razreda osnovnih šol smo povabili, da so si v ponedeljek, 30. 10. 2017, popestrili počitnice z zabavnimi in poučnimi delavnicami.   Ustvarjali smo v delavnicah:   ·         Dan ustvarjanja z..
Naravoslovne delavnice (Sodelovanje z osnovnimi šolami: OŠ Cerkno, OŠ Staneta Žagarja, OŠ Predoslje, OŠ Preddvor)

Naravoslovne delavnice (Sodelovanje z osnovnimi šolami: OŠ..

Na Gimnaziji Franceta Prešerna smo v torek, 15. novembra 2016, izvedli za učence OŠ Cerkno kemijsko in fizikalno delavnico, ki so jo vodili učitelji mag. Sabina Eršte, prof. Aljoša Erman in laborantka Irena Zupančič. Učenci so na kemijski delavnici spoznali pojem hitrost kemijskih reakcij...