Aktualne novice

Vpis v 1. letnik Gimnazije Franceta Prešerna

Vpis v 1. letnik Gimnazije Franceta Prešerna

Kandidate za vpis v 1. letnik srednje šole obveščamo, da je prvotno postavljen rok za prijavo za vpis v srednje šole za prihodnje šolsko leto (to je 2. 4. 2020) prestavljen na čas po izteku ukrepa začasnega prenehanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti. O roku za oddajo prijavnice bodo..
NUJNO OBVESTILO – PRIJAVA NA MATURO

NUJNO OBVESTILO – PRIJAVA NA MATURO

1. ŠMK GFP obvešča kandidate za splošno maturo, da datum prijave na maturo 2020, to je 31. 3. 2020, ostaja NESPREMENJEN.   2. Zaradi omejitve širjenja koronavirusa prosimo, da kandidati prijave na maturo oddajo izključno na e-naslov tajnice ŠMK GFP: vesna.arh@gfp.si.   Obrazce za..
Pomagajmo drug drugemu – ostanimo doma

Pomagajmo drug drugemu – ostanimo doma

Življenje je nenavadna mešanica. Moramo ga sprejeti, kakršno je, ga poskušati razumeti, nato pa izboljšati. (Rabindranath Tagore)   V državi imamo izredne ukrepe, kar je težko za vse nas. Vendar nam bo veliko lažje, če se bomo zavestno odločili, da bomo med bližnje prinašali skrbnost,..
Informacija o vpisu v 1. letnik športnega oddelka ekonomske gimnazije

Informacija o vpisu v 1. letnik športnega oddelka ekonomske..

V skladu z okrožnico MIZŠ vas obveščamo, da bodo razgovori s kandidati za vpis v športni oddelek (velja za termine razgovorov, ki bi bili izvedeni v petek, 13. 3. 2020, in torek, 17. 3. 2020, in še niso bili opravljeni) prestavljeni na termine po izteku ukrepa začasnega prenehanja..
Odpoved pouka v prostorih Gimnazije Franceta Prešerna

Odpoved pouka v prostorih Gimnazije Franceta Prešerna

Dragi dijaki in starši!   Obveščamo vas, da zaradi izrednih razmer od petka, 13. 3. 2020, dalje v prostorih šole ne bo običajnega pouka.   Ker bomo izobraževanje nadaljevali na daljavo, bo šola jutri odprta za prevzem učbenikov od 8. do 13. ure. Razredniki bodo dijake o vsem..
Športni dan in zimski tabor na Krvavcu

Športni dan in zimski tabor na Krvavcu

Na Krvavcu smo preživeli lep zimski športni dan, dijaki prvih letnikov pa so uživali in poglabljali smučarsko znanje na zimskem športnem taboru.
123... 71