Aktualne novice

VPIS  V PROGRAME GIMNAZIJE FRANCETA PREŠERNA ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

VPIS V PROGRAME GIMNAZIJE FRANCETA PREŠERNA ZA ŠOLSKO..

Vpisovali bomo v:   2 oddelka gimnazije 2 oddelka ekonomske gimnazije 1 oddelek ekonomske gimnazije (š)   Vpis bo potekal od torka, 19. junija, do četrtka, 21. junija 2018. Točen terminski razpored, seznam potrebne dokumentacije in podrobnejša navodila so prijavljeni kandidati..
PRAZNOVANJE 50. OBLETNICE MATURE SREDNJE EKONOMSKE ŠOLE KRANJ

PRAZNOVANJE 50. OBLETNICE MATURE SREDNJE EKONOMSKE ŠOLE..

V petek, 25. maja 2018, se je na naši šoli odvijal zanimiv dogodek. Generacija dijakov 1968 Srednje ekonomske šole  Kranj je pri nas praznovala 50. obletnico mature. Praznovanje lepe obletnice so predlagali dijaki Srednje ekonomske šole Kranj, ki so želeli izkušnje in modrost svoje generacije..
PREDAJA KLJUČA IN MATURANTSKI SPREVOD

PREDAJA KLJUČA IN MATURANTSKI SPREVOD

Naši četrtošolci nikakor niso mogli dočakati zadnjega šolskega dne, zato so v petek, 18. maja, v šolo prišli že pred sončnim vzhodom. Profesorje in ostale dijake so pričakali z izvirnimi presenečenji, ki so dala slutiti, da želijo, da jih nikoli ne pozabimo. Pri predaji ključa modrosti..
MATURANTSKI PLES – noč za spomine

MATURANTSKI PLES – noč za spomine

V petek, 11. 5. 2018, smo skupaj z maturanti doživeli nepozaben dogodek – maturantski ples! Organizator ADS EFEKT d. o. o. je svečano pripravil Ledeno dvorano v Kranju, v kateri so naši maturanti pod vodstvom izjemnega plesnega učitelja Anžeta Dobrajca (STUDIO RITEM, plesna šola) dokazali,..
OBISKALI SO NAS NIZOZEMSKI DIJAKI

OBISKALI SO NAS NIZOZEMSKI DIJAKI

V okviru projekta Erasmus + smo konec aprila na naši šoli ponovno gostili kar 38 dijakov z Nizozemske. Z izmenjavo smo nadgradili naše dobro sodelovanje z gimnazijo Van der Capellen iz mesta Zwolle na Nizozemskem, kjer so bili naši dijaki v oktobru 2017.   Nizozemski dijaki so v torek, 24...
Pester izbor obveznih izbirnih vsebin

Pester izbor obveznih izbirnih vsebin

V petek, 13. aprila, so dijaki 1., 2., in 3. letnikov preživeli pester in poučen dan v okviru obveznih izbirnih vsebin. Dijaki prvih letnikov so si lahko ogledali Benetke ali pa se odločili za našo Primorsko. Nekateri dijaki so se odločili za ekskurzijo, ki je bila geografsko obarvana...
123... 53