Aktualne novice

Obvestilo o uradnih urah med počitnicami

Obvestilo o uradnih urah med počitnicami

OBVESTILO URADNE URE V ČASU POLETNIH POČITNIC: OD 29. 6. 2022 DALJE VSAKO SREDO OD 9.00 DO 12.00, RAZEN V ČASU OD 18. 7. DO 7. 8. 2022, KO BO ŠOLA ZAPRTA.   PROSIMO ZA RAZUMEVANJE.         Ravnateljica:      Mirjana Bizjak, prof.
Spodnje meje 1. vpisnega kroga

Spodnje meje 1. vpisnega kroga

Spodnje meje v 1. krogu izbirnega postopka za vpis v 1. letnik v šolskem letu 2022/23 na programih Gimnazije Franceta Prešerna ter navodila za prijavo za 2. krog vpisnega postopka:   gimnazija (š):                              168 (točke iz ocen 7., 8. in 9...
OD PREDSEDNIKA DRŽAVE PREJELI

OD PREDSEDNIKA DRŽAVE PREJELI "JABOLKO NAVDIHA"

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je 30. 3. 2022 v Predsedniški palači vročil priznanje "Jabolko navdiha". Za sistematično delo z mladimi športnimi talenti in za spodbujanje razvoja tekmovalcev in tekmovalk na športnem in izobraževalnem področju je "Jabolko navdiha" prejel Državni..
ZANIMIVE EKSKURZIJE V BENETKE, NA DUNAJ IN PO SLOVENIJI

ZANIMIVE EKSKURZIJE V BENETKE, NA DUNAJ IN PO SLOVENIJI

Ekskurzije za dijake prvih, drugih in tretjih letnikov V sredo, 6. aprila, smo za dijake prvih treh letnikov naše gimnazije pripravili zanimive in poučne ekskurzije po Sloveniji in tujini.   Dijaki prvih letnikov obiskali Benetke in spoznavali lepote slovenske Primorske iz geografskega ter..
INFORMACIJA O VPISU V 1. LETNIK

INFORMACIJA O VPISU V 1. LETNIK

Dragi devetošolci, naši bodoči dijaki,   zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje, da želite svojo izobraževalno pot nadaljevati na Gimnaziji Franceta Prešerna. Za vse informacije v zvezi z vpisom v 1. letnik se obrnite na svetovalno delavko Vero Dušak Prevc (tel. 059-093-344) ali..
DODATNI ODDELEK SPLOŠNE GIMNAZIJE V 2022/23

DODATNI ODDELEK SPLOŠNE GIMNAZIJE V 2022/23

Dragi devetošolci, spoštovani starši!   Zaradi velikega zanimanja za vpis v program splošne gimnazije na naši šoli bomo MIZŠ zaprosili za dodatni oddelek v tem programu, za kar na MIZŠ nimajo zadržkov.   Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje, da želite svojo izobraževalno pot..
123... 80