Aktualne novice

Delovno mesto za učitelja športne vzgoje

Delovno mesto za učitelja športne vzgoje

Zaradi nadomeščanja delavca na bolniškem dopustu v naše vrste vabimo učitelja športne vzgoje. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za določen čas oz. do prihoda delavca z bolniškega dopusta. Predvidoma bo odsotnost trajala približno 1 leto. Zaželene so izkušnje v vrhunskem športu. Nastop..
Informativni dan na Gimnaziji Franceta Prešerna

Informativni dan na Gimnaziji Franceta Prešerna

"Z odločitvami oživljamo in osmišljamo sanje. Z njimi omogočimo, da tisto, kar smo, postane, kar želimo biti." (Bambaren)   Osnovnošolci, veseli smo vašega obiska na informativnem dnevu. Spoznali ste naše programe – gimnazijo, ekonomsko gimnazijo in športni oddelek ekonomske gimnazije..
Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku in Prešernov smenj

Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku in Prešernov..

Dan pred slovenskim kulturnim praznikom smo na Gimnaziji Franceta Prešerna počastili spomin na našega največjega slovenskega pesnika. Simbolno smo se mu poklonili z interpretacijo njegove Lepe Vide oz. z motivom hrepenenja, tako značilnim za vse Slovence, saj je Prešeren tudi prek njega..
V slogi je moč – odpravljali smo posledice neurja

V slogi je moč – odpravljali smo posledice neurja

V sredo, 5. 2. 2020, nas je narava opozorila na svojo moč. Kljub nastali škodi na šoli, ki jo je povzročil močan veter, smo veseli, da nihče od dijakov in zaposlenih ni bil poškodovan. V četrtek, ko dijaki zaradi nastalih razmer niso mogli imeti pouka, smo zaposleni na GFP poprijeli za delo..
Obvestilo o pouku v petek, 7. 2. 2020

Obvestilo o pouku v petek, 7. 2. 2020

Spoštovani dijaki in starši!     Obveščamo vas, da smo v četrtek, 6. 2. 2020, s pomočjo pristojnih služb ugotovili, da kljub škodi, ki jo je v sredo na šoli povzročil veter, lahko v petek, 7. 2. 2020, normalno nadaljujemo s poukom.   Mirjam Bizjak, ravnateljica šole
OBVESTILO O ODPOVEDI POUKA V ČETRTEK, 6. 2. 2020

OBVESTILO O ODPOVEDI POUKA V ČETRTEK, 6. 2. 2020

Spoštovani dijaki in starši!   Obveščam vas, da jutri, v četrtek, 6. 2. 2020, na Gimnaziji Franceta Prešerna ne bo pouka. Skupaj z ustreznimi organi se bomo potrudili čim prej pridobiti informacije o nastali škodi na strehi naše šole, ki jo je v sredo, 5. 2. 2020, povzročil veter, in..
123... 70