Aktualne novice

Vpis v 1. letnik Gimnazije Franceta Prešerna

Vpis v 1. letnik Gimnazije Franceta Prešerna

Vsem devetošolcem, ki ste oddali prijavnice za vpis v programe naše šole, se zahvaljujemo za zaupanje.   Vpis bo potekal med 16. in 21. 6. 2021, o čemer boste pravočasno obveščeni.   Za posvetovanje in vprašanja v zvezi z vpisom se lahko obrnete na svetovalno delavko na telefonski..
Naravoslovni in podjetniški dan

Naravoslovni in podjetniški dan

Naravoslovni dan za dijake 3. letnikov gimnazije in podjetniški dan za dijake 3. letnikov ekonomske gimnazije   V sredo, 17. marca 2021, smo na GFP organizirali zanimiv naravoslovni dan za dijake 3. a in 3. b oddelka. Na delavnicah in predavanjih iz treh predmetnih področij (fizika, kemija,..
Splošna predstavitev šole, predmetov in prostorov

Splošna predstavitev šole, predmetov in prostorov

Spoštovani!   V kolikor ste zamudili predstavitve na naših informativnih dnevih vas vabimo na ogled video predstavitve šole z ravnateljico. Ker vas v teh dneh ne moremo sprejeti na našo lepo šolo, vas vabimo na virtualni sprehod po šolskih prostorih in na predstavitev predmetov naše..
PREDSTAVITVENI VIDEO ŠOLE (učitelji)

PREDSTAVITVENI VIDEO ŠOLE (učitelji)

Film je bil posnet oktobra in novembra 2020. V njem smo predstavili naše delo, dejavnosti in programe: gimnazijo, ekonomsko gimnazijo in športni oddelek ekonomske gimnazije. Obveščamo vas, da smo v januarju 2021 dobili NOV PROGRAM. V šol. l.  2021/22 bomo vpisovali tudi v ŠPORTNI ODDELEK..
SKUPNE GOVORILNE URE

SKUPNE GOVORILNE URE

Spoštovani starši dijakov Gimnazije Franceta Prešerna!   Vabimo vas na skupne govorilne ure, ki bodo v četrtek, 22. oktobra 2020.   Potekale bodo med 18.00 in 19.00 na daljavo (preko telefona ali zooma) po predhodni najavi razredniku ali učitelju posameznega predmeta po e-pošti..
OBVESTILO

OBVESTILO

V ponedeljek, 19. 10, začenjamo ponovno poučevati na daljavo   V skladu z okrožnicami o usmeritvah za izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport z dne 16. in 19. 10. 2020 bomo, žal, zaradi  slabih zdravstvenih razmer ponovno od ponedeljka, 19...
123... 75