Aktualne novice

INDIVIDUALNI POGOVORI O VPISU na daljavo (ZOOM)

INDIVIDUALNI POGOVORI O VPISU na daljavo (ZOOM)

Spoštovani devetošolci in vaši starši,   vabimo vas, da se udeležite individualnih pogovorov, kjer boste dobili odgovore na vaša vprašanja v zvezi z vpisom v programe Gimnazije Franceta Prešerna.   Po predhodni prijavi na vpis@gfp.si se lahko dogovorite za individualni razgovor, ki bo..
Informacije za bodoče dijake

Informacije za bodoče dijake

V tem šolskem letu izvajamo programe, v katere se boste lahko devetošolci vpisovali tudi v prihodnjem šolskem letu, 2022/23: o   gimnazija, o   gimnazija (š), o   ekonomska gimnazija, o   ekonomska gimnazija (š). V letošnjem šolskem letu prvič izvajamo nov program gimnazija..
Splošna predstavitev šole, predmetov in prostorov

Splošna predstavitev šole, predmetov in prostorov

Spoštovani!   V kolikor ste zamudili predstavitve na naših informativnih dnevih vas vabimo na ogled video predstavitve šole z ravnateljico. Ker vas v teh dneh ne moremo sprejeti na našo lepo šolo, vas vabimo na virtualni sprehod po šolskih prostorih in na predstavitev predmetov naše..
PREDSTAVITVENI VIDEO ŠOLE (učitelji)

PREDSTAVITVENI VIDEO ŠOLE (učitelji)

Film je bil posnet oktobra in novembra 2020. V njem smo predstavili naše delo, dejavnosti in programe: gimnazijo, ekonomsko gimnazijo in športni oddelek ekonomske gimnazije. Obveščamo vas, da smo v januarju 2021 dobili NOV PROGRAM. V šol. l.  2021/22 bomo vpisovali tudi v ŠPORTNI ODDELEK..
SKUPNE GOVORILNE URE

SKUPNE GOVORILNE URE

Spoštovani starši dijakov Gimnazije Franceta Prešerna!   Vabimo vas na skupne govorilne ure, ki bodo v četrtek, 22. oktobra 2020.   Potekale bodo med 18.00 in 19.00 na daljavo (preko telefona ali zooma) po predhodni najavi razredniku ali učitelju posameznega predmeta po e-pošti..
OBVESTILO

OBVESTILO

V ponedeljek, 19. 10, začenjamo ponovno poučevati na daljavo   V skladu z okrožnicami o usmeritvah za izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport z dne 16. in 19. 10. 2020 bomo, žal, zaradi  slabih zdravstvenih razmer ponovno od ponedeljka, 19...
123... 75