Aktualne novice

SKUPNE GOVORILNE URE

SKUPNE GOVORILNE URE

Spoštovani starši dijakov Gimnazije Franceta Prešerna!   Vabimo vas na skupne govorilne ure, ki bodo v četrtek, 22. oktobra 2020.   Potekale bodo med 18.00 in 19.00 na daljavo (preko telefona ali zooma) po predhodni najavi razredniku ali učitelju posameznega predmeta po e-pošti..
OBVESTILO

OBVESTILO

V ponedeljek, 19. 10, začenjamo ponovno poučevati na daljavo   V skladu z okrožnicami o usmeritvah za izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport z dne 16. in 19. 10. 2020 bomo, žal, zaradi  slabih zdravstvenih razmer ponovno od ponedeljka, 19...
STARTUP VIKEND »MLADIM SE DOGAJA«

STARTUP VIKEND »MLADIM SE DOGAJA«

Pod okriljem SPIRIT Slovenije smo na naši gimnaziji izvedli drugi startup vikend za osnovnošolce in dijake naše šole – Mladim se dogaja.    Po napornem delu smo si zaslužili večerjo, za katero je poskrbel podjetnik Marko Arvaj, potem pa smo po skupinah razvijali svoje ideje. Z delom smo..
VABILO za sodelovanje pri MEPI-ju

VABILO za sodelovanje pri MEPI-ju

Novo šolsko leto smo začeli tudi v ekipi MEPI. Že pridno načrtujemo svoje odprave, veščine, šport in prostovoljstvo. Nikoli ni prepozno, da se nam pridružite. Izkušnje nas vedno bogatijo. Pridite na sestanek v torek, 22. 9., ob 10. uri na klopce pred šolo in se nam pridružite na odpravi..
V novo šolsko leto s tednom obveznih izbirnih vsebin

V novo šolsko leto s tednom obveznih izbirnih vsebin

Na naši gimnaziji smo vsako novo šolsko leto začeli s pestrim tednom obveznih izbirnih vsebin in tudi letos je za nami prvi sklop OIV, vendar smo jih popolnoma prilagodili trenutnim zdravstvenim razmeram. Po tujini nismo potovali, tako kot smo vsako leto, niti nismo imeli taborov in ekskurzij, so..
NAVODILA ZA OBISKOVALCE in OBVESTILO ZA STARŠE

NAVODILA ZA OBISKOVALCE in OBVESTILO ZA STARŠE

V šolsko stavbo vstopajo samo dijaki (z veljavno dijaško izkaznico!) in zaposleni na GFP, preostali pa le z utemeljenim razlogom in vnaprej najavljeni.    Ob vstopu v šolo si razkužijo roke in nadenejo obrazno masko ter po najkrajši poti odidejo do osebe, s katero so..
123... 74