Aktualne novice

VPIS V 1. LETNIK ZA 2021/22

VPIS V 1. LETNIK ZA 2021/22

Prijavljene kandidate v programe Gimnazije Franceta Prešerna (gimnazija, gimnazija (š), ekonomska gimnazija, ekonomska gimnazija (š)) vabimo k vpisu v 1. letnik.   Vpis bo potekal na daljavo preko spletnega vprašalnika (dokumente lahko oddate spletno ali jih pošljete po pošti na naslov..
Obisk portugalskega in slovenskega predsednika na GFP

Obisk portugalskega in slovenskega predsednika na GFP

V torek, 1. 6. 2021, sta naše dijake obiskala predsednik Portugalske republike dr. Marcelo Rebelo de Sousa in predsednik Republike Slovenije g. Borut Pahor. V atriju šole sta se z dijaki pogovarjala o prihodnosti mladih v Evropski uniji in o perečih izzivih, ki zadevajo države EU. Govorili so,..
Splošna predstavitev šole, predmetov in prostorov

Splošna predstavitev šole, predmetov in prostorov

Spoštovani!   V kolikor ste zamudili predstavitve na naših informativnih dnevih vas vabimo na ogled video predstavitve šole z ravnateljico. Ker vas v teh dneh ne moremo sprejeti na našo lepo šolo, vas vabimo na virtualni sprehod po šolskih prostorih in na predstavitev predmetov naše..
PREDSTAVITVENI VIDEO ŠOLE (učitelji)

PREDSTAVITVENI VIDEO ŠOLE (učitelji)

Film je bil posnet oktobra in novembra 2020. V njem smo predstavili naše delo, dejavnosti in programe: gimnazijo, ekonomsko gimnazijo in športni oddelek ekonomske gimnazije. Obveščamo vas, da smo v januarju 2021 dobili NOV PROGRAM. V šol. l.  2021/22 bomo vpisovali tudi v ŠPORTNI ODDELEK..
SKUPNE GOVORILNE URE

SKUPNE GOVORILNE URE

Spoštovani starši dijakov Gimnazije Franceta Prešerna!   Vabimo vas na skupne govorilne ure, ki bodo v četrtek, 22. oktobra 2020.   Potekale bodo med 18.00 in 19.00 na daljavo (preko telefona ali zooma) po predhodni najavi razredniku ali učitelju posameznega predmeta po e-pošti..
OBVESTILO

OBVESTILO

V ponedeljek, 19. 10, začenjamo ponovno poučevati na daljavo   V skladu z okrožnicami o usmeritvah za izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport z dne 16. in 19. 10. 2020 bomo, žal, zaradi  slabih zdravstvenih razmer ponovno od ponedeljka, 19...
123... 75