Aktualne novice

Obvestilo

Obvestilo

Uradne ure v času počitnic: vsako sredo od 9.00 do 12.00, razen v času od 23. 7. do 3. 8. 2018.   Prosimo za razumevanje.
Vabilo

Vabilo

Vabilo na podelitev maturitetnih spričeval.
Proslava v počastitev dneva državnosti

Proslava v počastitev dneva državnosti

V petek, 22. junija, smo na GFP s proslavo obeležili prihajajoči dan državnosti. Spomnili smo se dogodkov, ki so vodili do sprejetja Deklaracije o neodvisnosti Slovenije, pri čemer pa smo se ozrli tudi v prihodnost. Slednjo v najlepši luči napovedujejo prav naši dijaki, ki z današnjim dnem..
Tabor ruskega jezika in čuječnosti

Tabor ruskega jezika in čuječnosti

Dijaki rusisti 2. in 3. letnika smo konec tedna preživeli zanimivo tridnevno druženje. Naše širjenje ruskega besedišča smo začeli že v Predjamskem gradu, kjer smo  imeli voden ogled po skrivnostih Erazma Predjamskega. V prihodnjih dneh smo si na Slovenski obali privoščili kino na prostem..
VPIS  V PROGRAME GIMNAZIJE FRANCETA PREŠERNA ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

VPIS V PROGRAME GIMNAZIJE FRANCETA PREŠERNA ZA ŠOLSKO..

Vpisovali bomo v:   2 oddelka gimnazije 2 oddelka ekonomske gimnazije 1 oddelek ekonomske gimnazije (š)   Vpis bo potekal od torka, 19. junija, do četrtka, 21. junija 2018. Točen terminski razpored, seznam potrebne dokumentacije in podrobnejša navodila so prijavljeni kandidati..
Joanna Klepadło

Joanna Klepadło

Poljska slikarka Joanna Klepadło preko Evropske prostovoljske zveze na naši šoli že celo leto vodi tečaj risanja in grafike za dijake in profesorje. V tem času so tečajniki že toliko napredovali, da so ob koncu šolskega leta pripravili razstavo svojih likovnih del. Sodelovala je tudi pri..
123... 55