BOBER – mednarodno tekmovanje iz računalniškega razmišljanja

BOBER – mednarodno tekmovanje iz računalniškega..

Na državnem tekmovanju ACM Bober, ki je bilo v soboto, 13. januarja 2018, na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, se je v reševanju nalog, ki zahtevajo računalniško mišljenje, pomerilo najboljših 150 osnovnošolcev in 77 srednješolcev s šolskih..
Naslovnica mednarodne izdaje National Geographic 2017

Naslovnica mednarodne izdaje National Geographic 2017

Naslovnica mednarodne izdaje National Geographic Magazine decembra 2017, v kateri ima fotograf, naš bivši dijak, Ciril Jazbec že drugo reportažo. Le-ta  je nastajala dlje časa in je objavljena na kar 22 straneh in govori o afriški tehnološki revoluciji, o generaciji, ki se, po prihodu..
NAJA ZUPAN AKTUALNA DRŽAVNA PRVAKINJA

NAJA ZUPAN AKTUALNA DRŽAVNA PRVAKINJA

Člani Taekwon-do kluba Radovljica smo se 2. decembra 2017 udeležili 27. državnega prvenstva panožne zveze v ITF verziji Taekwon-doja.    Naja Zupan je v kategoriji mladinke, forme črni pas/II. DAN postala aktualna državna prvakinja. V kategoriji mladinke, borbe – 55 kg pa je dosegla 3...
PREJEMNIKI SREBRNIH PRIZNANJ MEPI

PREJEMNIKI SREBRNIH PRIZNANJ MEPI

Na letošnji svečani podelitvi priznanj MEPI, ki je bila v ponedeljek, 27. 11. 2017, v avli Mestne občine Kranj, so med 58 dobitniki priznanj iz Kranja in okolice srebrna priznanja dobili tudi naslednji naši dijaki: Petra Erjavec, Tine Jagodic, Tereza Karničar, Sara Kralj, Uroš Nović, Lana..
4. RAZSTAVA NAŠIH DIJAKOV NA FINANČNEM URADU KRANJ

4. RAZSTAVA NAŠIH DIJAKOV NA FINANČNEM URADU KRANJ

Dobro sodelovanje naše gimnazije s Finančno upravo Kranj smo že pred leti  nadgradili tudi z razstavo likovnih del. Na tokratni, že četrti, razstavi v prostorih  FU Kranj predstavljajo likovna dela naše dijakinje: Vesna Balanč, Nika Meško, Hana Ribič. Dijakinje slikajo v različnih..
123... 29