Skoči na glavno vsebino
Naš nekdanji dijak Peter John Stevens najuspešnejši plavalec leta 2022

Naš nekdanji dijak Peter John Stevens najuspešnejši..

Plavalna zveza Slovenije je v četrtek, 12. 1., podelila nagrade najuspešnejšim plavalkam in plavalcem v letu 2022. Strokovni odbor je na podlagi rezultatov v obdobju od 1. januarja do 31. decembra 2022 kot najboljšega plavalca nagradil našega nekdanjega dijaka Petra Johna Stevensa. Peter je bil..
Dijaki in profesor prejeli nagrade Mestne občine Kranj za športne dosežke

Dijaki in profesor prejeli nagrade Mestne občine Kranj za..

Mestna občina Kranj je nedavno za leto 2022 podelila nagrade za športne dosežke v letu 2022. Med prejemnike se je uvrstilo veliko naših sedanjih in nekdanjih dijakov ter naš profesor geografije in sociologije Aleksander Komovec, ki je prejel veliko športno plaketo za 25 let delovanja v..
3. MESTO NA NASA INTERNATIONAL SPACE APPS CHALLENGE

3. MESTO NA NASA INTERNATIONAL SPACE APPS CHALLENGE

Sara Frelih, Aljaž Kmetec in Alina Jamšek iz 1. b in Pia Peternelj iz 2. č so se oktobra skupaj s profesorjema Davidom Koncem in Nejcem Davidovićem udeležili tekmovanja, ki ga je organizirala NASA. Tekmovanje se je odvijalo na državni ravni s sodelujočimi iz srednjih in višjih šol ter..
Primož Roglič prejel državno odlikovanje, zlati red za zasluge

Primož Roglič prejel državno odlikovanje, zlati red za..

Našemu nekdanjemu dijaku, enemu najboljših slovenskih kolesarjev, Primožu Rogliču je v ponedeljek, 10. 10. 2022, na posebni slovesnosti predsednik Slovenije Borut Pahor vročil državno odlikovanje, zlati red za zasluge.   Roglič je prejel nagrado zaradi izjemnih športnih dosežkov,..
Paulini Lini Tomažič nagrada za najboljšo kratko zgodbo v slovenščini

Paulini Lini Tomažič nagrada za najboljšo kratko zgodbo v..

V četrtek, 22. 4. 2022, je potekala zaključna prireditev vseslovenskega literarnega natečaja Bodi pisatelj/pisateljica 2022. Prireditve se je udeležila tudi Paulina Lina Tomažič iz 3. b, ki je prejela nagrado za najboljšo kratko zgodbo v slovenščini. Paulini iz srca čestitamo.   Note -..
123... 38