Plesni dogodek – Italian Dance Tour

Plesni dogodek – Italian Dance Tour

Zadnji vikend (25. 9.–27. 9. 2020) je bil po polletnem zatišju ponovno plesno obarvan. V Saronnu blizu Milana (Italija) je potekal plesni dogodek Italian Dance Tour. Kljub strožjim pravilom in z določenimi omejitvami zaradi covida 19 je potekalo tekmovanje na visokem nivoju. Neža in Stefan sta..
Dragi Primož, PONOSNI smo nate

Dragi Primož, PONOSNI smo nate

Med slovenskimi ljubitelji športa so od sobote mešani občutki veselja in žalosti. Iskrene čestitke Tadeju, ki je bil na 20. etapi dirke po Franciji najboljši in je danes kot zmagovalec Toura prikolesaril na Elizejske poljane.   Naš nekdanji dijak, Primož Roglič, je v zadnjih letih..
Luka Kovačič dosegel izjemen gorsko-tekaški podvig

Luka Kovačič dosegel izjemen gorsko-tekaški podvig

Naš nekdanji dijak, Luka Kovačič, izvrsten gorski tekač je postavil nov gorsko-tekaški podvig. Potreboval je samo 14 ur, da je osvojil pet najvišjih slovenskih vrhov: Visoki Rokav, Škrlatico, Triglav, Jalovec in Mangart.   Luko je pot popeljala od Vrat do Mangartskega sedla, med potjo pa..
MSP – skakalci svetovni mladinski prvaki, skakalke podprvakinje

MSP – skakalci svetovni mladinski prvaki, skakalke..

Mladinsko svetovno prvenstvo v nordijski kombinaciji je bilo tokrat organizirano v nemškem Oberwiesenthalu. Naši skakalci in skakalke so dosegli kopico izvrstnih rezultatov. Mark Hafnar iz 3. cš je na posamični tekmi osvojil 3. mesto. Njegov uspeh so dopolnili skakalci in skakalke 4. letnika..
Izreden uspeh naše smučarske tekačice Anamarije Lampič

Izreden uspeh naše smučarske tekačice Anamarije Lampič

Naša nekdanja dijakinja Anamarija Lampič je bila najboljša sprinterka v letošnji sezoni na novoletni turneji smučarskih tekačic. Anamarija je dvakrat zmagala na tekmi svetovnega pokala v enem tednu. Potem, ko je bila najboljša na sprintu v prosti tehniki v Lenzerheideju,  je na začetku..
123... 34