Jakopičevo priznanje Suzani Brborović

Jakopičevo priznanje Suzani Brborović

Naša nekdanja dijakinja, slikarka Suzana Brborović, ki deluje v Leipzigu, a velikokrat razstavlja tudi v domači Sloveniji, nazadnje na nedavni skupinski razstavi novejšega slikarstva v Moderni galeriji »Čas brez nedolžnosti«, je za svoje slikarsko delo prejela Jakopičevo..
NAŠI DIJAKI ZMAGALI NA 20. DRŽAVNEM TEKMOVANJU IZ EKONOMIJE

NAŠI DIJAKI ZMAGALI NA 20. DRŽAVNEM TEKMOVANJU IZ..

Lana Rakovec iz 4. Č ter David Čadež in Matej Remic iz 4. Cš so se v sredo, 27. 3. 2019, v Ljubljani udeležili 20. državnega tekmovanja iz znanja ekonomije za dijake četrtih letnikov.  Dijaki so dosegli izvrstne rezultate. David je postal zmagovalec,  Matej pa je osvojil 3. mesto. Oba sta..
Alex Cisar, dvakratni mladinski svetovni prvak v biatlonu

Alex Cisar, dvakratni mladinski svetovni prvak v biatlonu

Naš maturant Alex, dijak 4. b oddelka, premika meje v mladinskem slovenskem biatlonu. Na mladinskem svetovnem prvenstvu v slovaškem Osrblieju je osvojil kar dva naslova svetovnega prvaka v biatlonu, z ekipo pa so postali podprvaki. Zmagi v šprintu je dodal še zmago v zasledovanju, ekipno pa je..
TILNOVO USPEŠNO LETO

TILNOVO USPEŠNO LETO

Za našega dijaka Tilna Lotriča je bilo leto 2018 zelo uspešno, saj je maturiral in uspešno opravil sprejemne izpite na Akademiji za glasbo. Študent prvega letnika glasbene akademije pa se je v letu 2018 odločil, da bo svoj glasbeni talent predstavil tudi širši slovenski javnosti, saj se..
IZREDEN USPEH PRIMOŽA ROGLIČA

IZREDEN USPEH PRIMOŽA ROGLIČA

Naš nekdanji dijak Primož Roglič, kolesar vseh časov, je na najprestižnejši kolesarski dirki Tour de France osvojil skupno 4. mesto in zmagal na 19. etapi. GFP-jevci smo Primoža spremljali na etapah Tour de France tako kot ga tudi na ostalih tekmah, ki se jih udeležuje. Udeležili pa smo se..
123... 32