Skoči na glavno vsebino
Dijaki in profesor prejeli nagrade Mestne občine Kranj za športne dosežke

Dijaki in profesor prejeli nagrade Mestne občine Kranj za..

Mestna občina Kranj je nedavno za leto 2022 podelila nagrade za športne dosežke v letu 2022. Med prejemnike se je uvrstilo veliko naših sedanjih in nekdanjih dijakov ter naš profesor geografije in sociologije Aleksander Komovec, ki je prejel veliko športno plaketo za 25 let delovanja v..
Primož Roglič prejel državno odlikovanje, zlati red za zasluge

Primož Roglič prejel državno odlikovanje, zlati red za..

Našemu nekdanjemu dijaku, enemu najboljših slovenskih kolesarjev, Primožu Rogliču je v ponedeljek, 10. 10. 2022, na posebni slovesnosti predsednik Slovenije Borut Pahor vročil državno odlikovanje, zlati red za zasluge.   Roglič je prejel nagrado zaradi izjemnih športnih dosežkov,..
Paulini Lini Tomažič nagrada za najboljšo kratko zgodbo v slovenščini

Paulini Lini Tomažič nagrada za najboljšo kratko zgodbo v..

V četrtek, 22. 4. 2022, je potekala zaključna prireditev vseslovenskega literarnega natečaja Bodi pisatelj/pisateljica 2022. Prireditve se je udeležila tudi Paulina Lina Tomažič iz 3. b, ki je prejela nagrado za najboljšo kratko zgodbo v slovenščini. Paulini iz srca čestitamo.   Note -..
TUDI SLOVENSKI MLADINSKI SKAKALCI V SVETOVNEM VRHU

TUDI SLOVENSKI MLADINSKI SKAKALCI V SVETOVNEM VRHU

Na nedavnem mladinskem svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih, ki je potekalo v Zakopanah, so mladinske ekipe skakalk in skakalcev dokazale, da sodijo v sam svetovni vrh. Slovenija je domov prinesla kar 4 medalje, najuspešnejša od vseh pa je bila naša drugošolka Nika Prevc. Po osvojitvi..
Naši nekdanji dijaki izvrstni na ZOI

Naši nekdanji dijaki izvrstni na ZOI

24. zimske olimpijske igre so potekale od 4. do 22. februarja 2022. Gostila jih je kitajska prestolnica, Peking. Slovenska reprezentanca je štela 43 olimpijcev, od tega je bilo kar 9 naših nekdanjih dijakov. Nekaj nekdanji dijakov je bilo tudi med trenerji in ostalimi udeleženci.   Na..
1234... 38