Skoči na glavno vsebino
Izjemni rezultati na splošni maturi

Izjemni rezultati na splošni maturi

Maturantje, generacija 2023, so z veliko nestrpnostjo pričakovali, 10. julij,  saj so ta ponedeljek izvedeli rezultate splošne mature. Naši dijaki splošne gimnazije so bili izredno uspešni, maturo so opravili 100 odstotno. Odlično znanje na maturi so pokazali tudi maturantje ekonomske..
Knjižni prvenec naše dijakinje Pauline Line

Knjižni prvenec naše dijakinje Pauline Line

Naši dijakinji Paulini Lini Tomažič iz 4. b mojstrski tenkočutni zapisi v maternem jeziku niso tuji. Vsakoletna Cankarjeva nagrada iz znanja slovenščine in literarne nagrade je ob koncu šolanja nadgradila s svojim knjižnim prvencem Minljiva, zbirko kratkih zgodb, ki ga je izdala pri založbi..
Naš nekdanji dijak Peter John Stevens najuspešnejši plavalec leta 2022

Naš nekdanji dijak Peter John Stevens najuspešnejši..

Plavalna zveza Slovenije je v četrtek, 12. 1., podelila nagrade najuspešnejšim plavalkam in plavalcem v letu 2022. Strokovni odbor je na podlagi rezultatov v obdobju od 1. januarja do 31. decembra 2022 kot najboljšega plavalca nagradil našega nekdanjega dijaka Petra Johna Stevensa. Peter je bil..
3. MESTO NA NASA INTERNATIONAL SPACE APPS CHALLENGE

3. MESTO NA NASA INTERNATIONAL SPACE APPS CHALLENGE

Sara Frelih, Aljaž Kmetec in Alina Jamšek iz 1. b in Pia Peternelj iz 2. č so se oktobra skupaj s profesorjema Davidom Koncem in Nejcem Davidovićem udeležili tekmovanja, ki ga je organizirala NASA. Tekmovanje se je odvijalo na državni ravni s sodelujočimi iz srednjih in višjih šol ter..
Dijaki in profesor prejeli nagrade Mestne občine Kranj za športne dosežke

Dijaki in profesor prejeli nagrade Mestne občine Kranj za..

Mestna občina Kranj je nedavno za leto 2022 podelila nagrade za športne dosežke v letu 2022. Med prejemnike se je uvrstilo veliko naših sedanjih in nekdanjih dijakov ter naš profesor geografije in sociologije Aleksander Komovec, ki je prejel veliko športno plaketo za 25 let delovanja v..
1234... 39