Aktualne novice

Obvestilo

Obvestilo

Na Gimnaziji Franceta Prešerna zaposlimo za polni delovni čas učitelja fizike za gimnazijski program. Razpis je objavljen na straneh Zavoda za zaposlovanje.
Vabilo

Vabilo

Vabimo vas na sklepno dejanje naše štiriletne skupne poti - podelitev maturitetnih spričeval.
Obvestilo

Obvestilo

Uradne ure v času poletnih počitnic: od 8. 7. 2019 dalje vsako sredo od 9.00 do 12.00. 24. 7. in 31. 7. 2019 uradnih ur ne bo.   Hvala za razumevanje.
Proslava v počastitev dneva državnosti

Proslava v počastitev dneva državnosti

V ponedeljek, 24. junija, smo na GFP s proslavo obeležili dan državnosti. Spomnili smo se dogodkov, ki so vodili do sprejetja Deklaracije o neodvisnosti Slovenije, pri čemer pa smo se ozrli tudi v prihodnost. Slednjo v najlepši luči napovedujejo prav naši dijaki, ki so zaključili šolsko leto..
Predaja ključa in maturantski sprevod

Predaja ključa in maturantski sprevod

Naši četrtošolci so profesorjem in ostalim dijakom zadnji šolski dan pripravili mnoga presenečanja. Pri predaji ključa modrosti dijakom tretjih letnikov so se najbolje izkazali predstavniki 3. a, ki so postali ponosni lastniki ključa. Naše maturante so zato smeli spremljati na maturantski..
VABILO NA SKUPNE GOVORILNE URE

VABILO NA SKUPNE GOVORILNE URE

Spoštovani starši dijakov Gimnazije Franceta Prešerna!  Vabimo vas na skupne govorilne ure, ki bodo v sredo, 8. maja 2019, ob 18. uri.   Ravnateljica: Mirjana Bizjak, prof.
123... 64