Aktualne novice

Vpis v izobraževanje odraslih

Vpis v izobraževanje odraslih

V šolskem letu 2019 / 2020 bomo izvajali izobraževanje odraslih za pridobitev izobrazbe na naslednjih programih: ekonomska gimnazija, gimnazija.   Vpis poteka v mesecu septembru v času uradnih ur. Več si preberite na spletni..
Sprejem prvošolcev

Sprejem prvošolcev

V četrtek, 12. septembra, je bil za prvošolce naše gimnazije poseben dan. V skladu s tradicijo so jim varuhi ključa GFP, dijaki 4. a, organizirali zanimiv sprejem, »obred fazaniranja«, s katerim so medse sprejeli novo generacijo gimnazijcev. Dijaki 1. letnikov so na »fazaniranju« predstavili..
Mladim se dogaja

Mladim se dogaja

Za dijake 3. letnikov bomo 20. in 21. septembra organizirali s pomočjo Spirit Slovenije in projekta Mladim se dogaja Startup vikend. Kaj vse se bo dogajalo, nam je danes predstavil Nejc Konjevič, ki bo eden od voditeljev delavnic. Nejc nam je predstavil projekte, ki jih je s pomočjo Spirit..
Pester in poučen teden izbirnih vsebin

Pester in poučen teden izbirnih vsebin

Na Gimnaziji Franceta Prešerna smo novo šolsko leto začeli s pestrim tednom obveznih izbirnih vsebin.   Dijaki prvih letnikov so na spoznavnem taboru v Bohinju spoznavali svoje sošolce in razrednike. Ogledali so si Muzej Tomaža Godca in znamenitosti v Bohinjski Bistrici. O življenju..
Vabilo na roditeljski sestanek za 1. letnike

Vabilo na roditeljski sestanek za 1. letnike

Spoštovani starši dijakov 1. letnikov!   Vabim vas na skupni roditeljski sestanek, ki bo v četrtek, 12. septembra 2019, ob 18. uri v predavalnici šole.   DNEVNI RED: 1.      Organizacija dela 2.      Oddelčni roditeljski..
Prvi šolski dan

Prvi šolski dan

Dragi dijaki, prepričani smo, da ste lepo preživeli počitnice, doživeli veliko nepozabnih trenutkov in si nabrali ogromno energije za izzive, ki vam jih prinaša novo šolsko leto.   S poukom pričnemo v ponedeljek, 2. septembra 2019.  Dijaki 1. letnikov se zberete ob 8. uri v predavalnici..
123... 64