Aktualne novice

2019

2019

PREŠERNI IN DOBRODELNI NA GFP

PREŠERNI IN DOBRODELNI NA GFP

Na letošnji že 7. prireditvi PREŠERNO IN DOBRODELNO so se zvrstili mnogi talenti, ki so navduševali s petjem, plesom in igranjem: Jernej Mišič (harfa), Leja Vehovec (klavir),  Neža Žagar (harmonika), plesalke Neža Colja s soplesalcem Nikom, Pia Iskra in Teja Lana Rupel ter vrhunska..
OBISK RUSKEGA SLIKARJA, KIPARJA, PESNIKA IN PISATELJA NIKOLAJA MAŠUKOVA

OBISK RUSKEGA SLIKARJA, KIPARJA, PESNIKA IN PISATELJA..

5. decembra nas je obiskal ruski slikar, kipar, pesnik in pisatelj Nikolaj Mašukov. Z našimi dijaki je imel slikarsko delavnico, na kateri so spoznavali predvsem slikanje z akvarelnimi barvami, pa tudi risbo in druge slikarske tehnike. Ob tem jim je slikar pripovedoval tudi o ruskem slikarstvu,..
Z DOBRO VOLJO IN SRČNOSTJO KREPIMO MEDGENERACIJSKO SOŽITJE ŽE 54 LET

Z DOBRO VOLJO IN SRČNOSTJO KREPIMO MEDGENERACIJSKO SOŽITJE..

Dijaki in vsi zaposleni na Gimnaziji Franceta Prešerna se zavedamo pomena gradnje mostov med generacijami, zato se trudimo ustvarjati priložnosti, v katerih lahko na različne načine brišemo meje med generacijami. V času božično-novoletnih praznikov smo dijaki 3. a s profesorico Nives..
PO ŠOLI JE ZADIŠALO PO PRAZNIKIH

PO ŠOLI JE ZADIŠALO PO PRAZNIKIH

Naši dijaki so danes pridno pekli piškote in po šoli je zadišalo po praznikih. Iskreno se zahvaljujemo vsem dijakom, ki ste pomagali, da se naš kup piškotov veča. Obenem prosimo vas, naše dijake in starše, da tudi letos doma spečete piškote, ki jih boste donirali šoli, da bomo pomagali..
5. RAZSTAVA NAŠIH DIJAKOV NA FINANČNEM URADU KRANJ

5. RAZSTAVA NAŠIH DIJAKOV NA FINANČNEM URADU KRANJ

V četrtek, 15. 11. 2018, smo v prostorih Finančnega urada Kranj odprli že 5. razstavo naših dijakov. Naša šola in Finančni urad Kranj sodelujeta že od leta 2012. Dobro sodelovanje smo že naslednje leto nadgradili z razstavo likovnih del naših dijakov v prostorih FU Kranj in jo v skladu s..
12345... 61