Aktualne novice

Športni dan in zimski tabor na Krvavcu

Športni dan in zimski tabor na Krvavcu

Na Krvavcu smo preživeli lep zimski športni dan, dijaki prvih letnikov pa so uživali in poglabljali smučarsko znanje na zimskem športnem taboru.
Koronavirus

Koronavirus

Obveščamo vas, da na šoli dosledno upoštevamo okrožnico z aktualnimi usmeritvami glede koronavirusa (COVID-19), ki vsebuje ažurne uradne informacije in smo jo prejeli z Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.   Izvajamo vse preventivne ukrepe, da bi preprečili okužbe med dijaki..
RODITELJSKA SESTANKA ZA STARŠE DIJAKOV 3. in 4. LETNIKOV

RODITELJSKA SESTANKA ZA STARŠE DIJAKOV 3. in 4. LETNIKOV

VABILO NA RODITELJSKI SESTANEK ZA STARŠE DIJAKOV 3. LETNIKOV    Spoštovani starši dijakov 3. letnikov Gimnazije Franceta Prešerna! Vabimo vas na roditeljski sestanek, ki bo v četrtek, 5. marca 2020, ob 17. 00, v predavalnici Gimnazije Franceta Prešerna. Dnevni red: Matura in izbirni..
Delovno mesto za učitelja športne vzgoje

Delovno mesto za učitelja športne vzgoje

Zaradi nadomeščanja delavca na bolniškem dopustu v naše vrste vabimo učitelja športne vzgoje. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za določen čas oz. do prihoda delavca z bolniškega dopusta. Predvidoma bo odsotnost trajala približno 1 leto. Zaželene so izkušnje v vrhunskem športu. Nastop..
Informativni dan na Gimnaziji Franceta Prešerna

Informativni dan na Gimnaziji Franceta Prešerna

"Z odločitvami oživljamo in osmišljamo sanje. Z njimi omogočimo, da tisto, kar smo, postane, kar želimo biti." (Bambaren)   Osnovnošolci, veseli smo vašega obiska na informativnem dnevu. Spoznali ste naše programe – gimnazijo, ekonomsko gimnazijo in športni oddelek ekonomske gimnazije..
Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku in Prešernov smenj

Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku in Prešernov..

Dan pred slovenskim kulturnim praznikom smo na Gimnaziji Franceta Prešerna počastili spomin na našega največjega slovenskega pesnika. Simbolno smo se mu poklonili z interpretacijo njegove Lepe Vide oz. z motivom hrepenenja, tako značilnim za vse Slovence, saj je Prešeren tudi prek njega..
12345... 72