Aktualne novice

STARTUP VIKEND »MLADIM SE DOGAJA«

STARTUP VIKEND »MLADIM SE DOGAJA«

Pod okriljem SPIRIT Slovenije smo na naši gimnaziji izvedli drugi startup vikend za osnovnošolce in dijake naše šole – Mladim se dogaja.    Po napornem delu smo si zaslužili večerjo, za katero je poskrbel podjetnik Marko Arvaj, potem pa smo po skupinah razvijali svoje ideje. Z delom smo..
VABILO za sodelovanje pri MEPI-ju

VABILO za sodelovanje pri MEPI-ju

Novo šolsko leto smo začeli tudi v ekipi MEPI. Že pridno načrtujemo svoje odprave, veščine, šport in prostovoljstvo. Nikoli ni prepozno, da se nam pridružite. Izkušnje nas vedno bogatijo. Pridite na sestanek v torek, 22. 9., ob 10. uri na klopce pred šolo in se nam pridružite na odpravi..
V novo šolsko leto s tednom obveznih izbirnih vsebin

V novo šolsko leto s tednom obveznih izbirnih vsebin

Na naši gimnaziji smo vsako novo šolsko leto začeli s pestrim tednom obveznih izbirnih vsebin in tudi letos je za nami prvi sklop OIV, vendar smo jih popolnoma prilagodili trenutnim zdravstvenim razmeram. Po tujini nismo potovali, tako kot smo vsako leto, niti nismo imeli taborov in ekskurzij, so..
PRVI ŠOLSKI DAN

PRVI ŠOLSKI DAN

Dragi dijaki,   prepričani smo, da ste kljub določenim omejitvam lepo preživeli počitnice, doživeli veliko nepozabnih trenutkov in si nabrali ogromno energije za izzive, ki vam jih prinaša novo šolsko leto.   S poukom (razrednimi urami z informacijami) pričnemo v torek, 1. septembra..
NAVODILA ZA OBISKOVALCE in OBVESTILO ZA STARŠE

NAVODILA ZA OBISKOVALCE in OBVESTILO ZA STARŠE

V šolsko stavbo vstopajo samo dijaki (z veljavno dijaško izkaznico!) in zaposleni na GFP, preostali pa le z utemeljenim razlogom in vnaprej najavljeni.    Ob vstopu v šolo si razkužijo roke in nadenejo obrazno masko ter po najkrajši poti odidejo do osebe, s katero so..
Poziv k uporabi elektronske vloge za izdajo subvencionirane vozovnice preko portala eUprava

Poziv k uporabi elektronske vloge za izdajo subvencionirane..

Spoštovani dijaki,   na portalu eUprava (https://e-uprava.gov.si/podrocja/izobrazevanje-kultura/visoka-in-visja-sola/subvencionirana-vozovnica.html) lahko uredite subvencionirano vozovnico v javnem linijskem avtobusnem, železniškem in mestnem prometu in z e-identiteto oddate vlogo za..
1234... 75