Aktualne novice

5. RAZSTAVA NAŠIH DIJAKOV NA FINANČNEM URADU KRANJ

5. RAZSTAVA NAŠIH DIJAKOV NA FINANČNEM URADU KRANJ

V četrtek, 15. 11. 2018, smo v prostorih Finančnega urada Kranj odprli že 5. razstavo naših dijakov. Naša šola in Finančni urad Kranj sodelujeta že od leta 2012. Dobro sodelovanje smo že naslednje leto nadgradili z razstavo likovnih del naših dijakov v prostorih FU Kranj in jo v skladu s..
DNEVA ODPRTIH VRAT

DNEVA ODPRTIH VRAT

Vabimo vas na dneve odprtih vrat Gimnazije Franceta Prešerna. Vrata naše gimnazije vam bodo odprta v torek, 4. decembra 2018, ob 18. uri.   Predstavili vam bomo naše programe, možnosti vpisa, šolske dejavnosti, ki jih izvajamo v programih obveznih in prostih izbirnih vsebin, projekte,..
Uspešni dijaki Gimnazije Franceta Prešerna Kranj (GFP)

Uspešni dijaki Gimnazije Franceta Prešerna Kranj (GFP)

Na Gimnaziji Franceta Prešerna se lahko šolate v treh programih: gimnaziji, ekonomski gimnaziji in športnem oddelku ekonomske gimnazije. Gimnazija Franceta Prešerna je v gorenjskem pa tudi širšem slovenskem, celo svetovnem, prostoru poznana po odličnem delu z dijaki športniki. Njihove..
Predavanje za starše

Predavanje za starše

V torek, 23. oktobra 2018, ob 18. uri bo v predavalnici Gimnazije Franceta Prešerna predavanje za starše, ki ga bosta izvedla priznana predavatelja Leonida Mrgole in dr. Albert Mrgole. Predavanje z naslovom »Od stika z odraščajočimi do učinkovitega vpliva«, ki ga organizira  LAS, Mestna..
JESENSKE DELAVNICE ZA UČENCE 7., 8. IN 9. RAZREDA OSNOVNIH ŠOL

JESENSKE DELAVNICE ZA UČENCE 7., 8. IN 9. RAZREDA OSNOVNIH..

Jesenske počitnice bomo na GFP preživeli ustvarjalno in aktivno. Učence 7., 8. in 9. razreda osnovnih šol vabimo, da si v ponedeljek, 29. 10. 2018, popestrijo počitnice z zabavnimi in poučnimi delavnicami, ki bodo organizirane na naši gimnaziji. Ustvarjali bomo v delavnicah:  • Osnove..
Otvoritev razstave Katje Bidovec

Otvoritev razstave Katje Bidovec

Včeraj smo na otvoritvi fotografske razstave ulične fotografije gostili našo nekdanjo dijakinjo, prodorno fotografinjo, predavateljico na Fakulteti za družbene vede, predvsem pa odlično sogovornico in svetovno popotnico, Katjo Bidovec. Popeljala nas je na različne konce sveta – v svet..
1234... 59