Aktualne novice

Informacija o prijavah za vpis v 1. letnik za šolsko leto 2019/20

Informacija o prijavah za vpis v 1. letnik za šolsko leto..

Vsem  kandidatom, ki ste oddali prijavo za vpis v 1. letnik v programe Gimnazije Franceta Prešerna, se zahvaljujemo za zaupanje.   Za več informacij pokličite go. Vero Dušak Prevc, svetovalno delavko naše gimnazije, na 059 093 344, ali pomočnico ravnateljice, go. Tanjo Ahčin, na 059 093..
Izmenjava s francoskimi dijaki

Izmenjava s francoskimi dijaki

Skupina dijakinj, ki se učijo francoščine kot drugega jezika, se je na začetku aprila skupaj s svojo prof. Marijo Vreček Sajovic odpravila na izmenjavo k dijakom gimnazije Lycée Cordouan v mesto Royan, ki leži na zahodu Francije ob obali Atlantika. Dijakinje so preživele zanimive dni z..
Zanimive obvezne izbirne vsebine

Zanimive obvezne izbirne vsebine

Dijaki so v mesecu marcu svoje znanje nadgrajevali izven šolskih klopi. Imeli so zanimive dneve obveznih izbirni vsebin.   Nekateri dijaki so si v  okviru podjetniške ekskurzije ogledali čokoladnico Zotter. Prikazali so jim predelavo kakavovih zrn in proizvodnjo, kjer so čokolado v..
OBVESTILO

OBVESTILO

Obveščamo vas, da bo v skladu s šolskim koledarjem Gimnazije Franceta Prešerna v petek, 19. 04. 2019, šola zaprta.     Prosimo za razumevanje.    Ravnateljica GFP: Mirjana Bizjak, prof.
Naši letalci fenomenalni ob koncu sezone

Naši letalci fenomenalni ob koncu sezone

Naši nekdanji dijaki, Peter Prevc, Domen Prevc, Anže Semenič, so bili skupaj z reprezentančnim kolegom Timijem  Zajcem  v soboto, 17. marca, na ekipni tekmi v Vikersundu na Norveškem nepremagljivi. Osvojili so zlato odličje in še enkrat dokazali, da sodijo med najboljše letalce na svetu...
VABILO NA RODITELJSKA SESTANKA ZA 1. IN 2. LETNIKE

VABILO NA RODITELJSKA SESTANKA ZA 1. IN 2. LETNIKE

Starše dijakov 1. letnikov vabimo na roditeljski sestanek, ki bo v sredo, 27. marca 2019, ob 17.00  v predavalnici šole.  Dnevni red: Splošne informacije o poteku šolskega leta 2018/19 Oddelčni roditeljski sestanki   Starše dijakov 2. letnikov vabimo na roditeljski sestanek, ki bo..
1234... 63