Aktualne novice

Mladim se dogaja

Mladim se dogaja

Za dijake 3. letnikov bomo 20. in 21. septembra organizirali s pomočjo Spirit Slovenije in projekta Mladim se dogaja Startup vikend. Kaj vse se bo dogajalo, nam je danes predstavil Nejc Konjevič, ki bo eden od voditeljev delavnic. Nejc nam je predstavil projekte, ki jih je s pomočjo Spirit..
Pester in poučen teden izbirnih vsebin

Pester in poučen teden izbirnih vsebin

Na Gimnaziji Franceta Prešerna smo novo šolsko leto začeli s pestrim tednom obveznih izbirnih vsebin.   Dijaki prvih letnikov so na spoznavnem taboru v Bohinju spoznavali svoje sošolce in razrednike. Ogledali so si Muzej Tomaža Godca in znamenitosti v Bohinjski Bistrici. O življenju..
Vabilo na roditeljski sestanek za 1. letnike

Vabilo na roditeljski sestanek za 1. letnike

Spoštovani starši dijakov 1. letnikov!   Vabim vas na skupni roditeljski sestanek, ki bo v četrtek, 12. septembra 2019, ob 18. uri v predavalnici šole.   DNEVNI RED: 1.      Organizacija dela 2.      Oddelčni roditeljski..
Prvi šolski dan

Prvi šolski dan

Dragi dijaki, prepričani smo, da ste lepo preživeli počitnice, doživeli veliko nepozabnih trenutkov in si nabrali ogromno energije za izzive, ki vam jih prinaša novo šolsko leto.   S poukom pričnemo v ponedeljek, 2. septembra 2019.  Dijaki 1. letnikov se zberete ob 8. uri v predavalnici..
Naša gimnazija prejela certifikat Športnikom prijazno izobraževanje

Naša gimnazija prejela certifikat Športnikom prijazno..

V sredo, 24. aprila, je bil organiziran nacionalni posvet o dvojni karieri športnikov, na katerem je aktivno sodelovala tudi naša gimnazija s predstavitvijo dela na naši šoli s športniki kot primerom dobre prakse. Na svečani podelitvi smo prejeli certifikat Športnikom prijazno izobraževanje,..
Obvestilo

Obvestilo

Obveščamo vas, da bo v skladu s šolskim koledarjem Gimnazije Franceta Prešerna, zaradi prvomajskih počitnic, od 29. 4. do 3. 5. 2019, šola zaprta.     Prosimo za razumevanje.   Ravnateljica GFP: Mirjana Bizjak, prof.
1234... 64