Skoči na glavno vsebino
Galerija FDV: otvoritev razstave Katje Bidovec

Galerija FDV: otvoritev razstave Katje Bidovec

V galeriji FDV so v sredo, 4. junija, odprli  junijsko razstavo, ki je že tradicionalno namenjena študentski produkciji. Letos razstavlja Katja Bidovec, študentka magistrskega študija Komunikologija - modul Medijske študije in popularna kultura. Katja je bila..
Razpis za Filmski tabor Kolpa 2014

Razpis za Filmski tabor Kolpa 2014

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj v sodelovanju z Ekonomsko šolo Novo mesto (program Medijski tehnik) objavlja razpis za Filmski tabor Kolpa 2014 (FTK 2014), ki bo potekal od 26. do 28. junija 2014, v Beli krajini. Sodelujejo lahko dijaki slovenskih šol. Rok za..
Glas mladih

Glas mladih

Z veseljem sporočamo, da je naša dijakinja NINA ZHANG (2.B), v konkurenci 48 prijavljenih kandidatov, ZMAGALA na natečaju Glas mladih.  Tematika omenjenega natečaja je bila zakaj je pomembno, da se udeležujemo evropskih volitev, oziroma zakaj je pomembna Evropska unija.Bravo Nina!
Zmaga na tečaju promocijskega filma o učenju francoščine

Zmaga na tečaju promocijskega filma o učenju francoščine

Na natečaju za izdelavo promocijskega filma o učenju francoščine, ki je potekal v organizaciji Francoskega inštituta iz Ljubljane, ZRSŠ in Slovenskega društva učiteljev francoščine, je naš film zmagal v kategoriji srednjih šol.Pri filmu, ki so ga..
Bioinformatika

Bioinformatika

Naše dijakinje –   Maša Svoljšak (4. B), Lara Pintarič (4. Č) in Maja Udovič (4. D) –   so na 48. Srečanju mladih raziskovalcev Slovenije dosegle izjemen   uspeh. Osvojile so srebrno priznanje na področju..