Učenje za življenje na OŠ Orehek

Učenje za življenje na OŠ Orehek

Na osnovni šoli Orehek smo začeli s podjetniškim krožkom že leta 2012, ko so starši podjetniki, Zvonko Belič in Thomas Krelj,  izrazili željo, da bi skupaj z Gimnazijo Franceta Prešerna izvedli kakšen skupen projekt. Pri delu se jim je pridružila profesorica Natalija Majes in v treh..
JESENSKE DELAVNICE ZA UČENCE 8. IN 9. RAZREDA OSNOVNIH ŠOL

JESENSKE DELAVNICE ZA UČENCE 8. IN 9. RAZREDA OSNOVNIH ŠOL

Jesenske počitnice smo na Gimnaziji Franceta Prešerna tudi v letošnjem šolskem letu preživeli ustvarjalno in aktivno. Učence 8. in 9. razreda osnovnih šol smo povabili, da so si v sredo, 2. novembra, in četrtek, 3. novembra 2016, popestrili počitnice z zabavnimi in poučnimi delavnicami, ki..
Najmlajši ljubitelji smučarskih skokov uživali na druženju z mladimi orli

Najmlajši ljubitelji smučarskih skokov uživali na..

Pod vodstvom profesorjev Gimnazije Franceta Prešerna, na kateri se šola večina naših mladih skakalcev, in trenerjev Državnega panožnega nordijskega centra smo v sredo dopoldne na prilagojen kondicijski trening povabili najmlajše ljubitelje smučarskih skokov. V športni dvorani GFP so..
Podelitev priznanj in razstava ob zaključku

Podelitev priznanj in razstava ob zaključku

literarnega, likovnega in fotografskega natečaja kulturno-naravoslovnega društva Naša zemlja »Moja domovina – Od zrna do kruha«   V ponedeljek, 6. 6. 2016, smo na Gimnaziji Franceta Prešerna gostili ustvarjalce likovnih, fotografskih in literarnih del ter njihove mentorje.Kulturni program..
Zaključna prireditev 1. podjetniškega krožka na OŠ Predoslje

Zaključna prireditev 1. podjetniškega krožka na OŠ..

Prvi podjetniški krožek na osnovni šoli, ki je bil organiziran na OŠ Predoslje, je uspešno zaključil s svojim delom. Krožek smo organizirali na pobudo naše ga. ravnateljice Mirjam Bizjak in direktorice Obrtne zbornice Kranj ga. Daniele Žagar pod pokroviteljstvom Mestne občine Kranj. Z..
123