Zaključna prireditev 1. podjetniškega krožka na OŠ Predoslje

Zaključna prireditev 1. podjetniškega krožka na OŠ..

Prvi podjetniški krožek na osnovni šoli, ki je bil organiziran na OŠ Predoslje, je uspešno zaključil s svojim delom. Krožek smo organizirali na pobudo naše ga. ravnateljice Mirjam Bizjak in direktorice Obrtne zbornice Kranj ga. Daniele Žagar pod pokroviteljstvom Mestne občine Kranj. Z..
Podjetniški krožek na OŠ Predoslje

Podjetniški krožek na OŠ Predoslje

Mestna občina Kranj, Obrtna zbornica Kranj in Gimnazija Franceta Prešerna se zavedajo, kako pomembno je med mladimi spodbujati podjetnost in inovativnost. Župan MO Kranj, Boštjan Trilar, ga. Daniela Žagar, predsednica Obrtne zbornice, in ga. Mirjam Bizjak, ravnateljica GFP, so zato postavili..
Sodelovanje z Osnovno šolo Predoslje

Sodelovanje z Osnovno šolo Predoslje

V ponedeljek, 16. 11. 2015, je skupina 14 učencev s spremljevalkama iz OŠ Predoslje obiskala našo kemijsko delavnico »Hitrost kemijskih reakcij«. Delavnico je vodila Sabina Eršte ob pomoči laborantke Irene Zupančič. Z učenci, ki se na OŠ Predoslje..
Jesenske delavnice za učence 8. in 9. razreda osnovnih šol

Jesenske delavnice za učence 8. in 9. razreda osnovnih šol

Jesenske počitnice smo na Gimnaziji Franceta Prešerna preživljali ustvarjalno in aktivno. Učence 8. in 9. razreda osnovnih šol smo povabili v torek, 27. oktobra, in sredo, 28. oktobra 2015 na poučno-zabavne delavnice, s katerimi so si popestrili počitniške..
Naravoslovni dan za učence OŠ Staneta Žagarja

Naravoslovni dan za učence OŠ Staneta Žagarja

V torek, 10. 11. 2015, smo na Gimnaziji Franceta Prešerna sodelovali z osmošolci OŠ Staneta Žagarja. Organizirali smo fizikalno delavnico »Svetloba«, ki jo je vodil prof. Aljoša Erman ob pomoči laborantke Irene..