Skoči na glavno vsebino

Aktualne novice

Borilne veščine tudi pri nas

Borilne veščine tudi pri nas

Za fante in dekleta!   Na naši šoli se odpira center borilnih veščin. Center bo vodila amaterska in profesionalna unija Slovenije, ki združuje vse borilne športe in jihsistematično usmerja v šport ali pa borilno veščino. Prvi program se bo začel..
Preizkus gibalnih sposobnosti za vpis na Fakulteto za šport

Preizkus gibalnih sposobnosti za vpis na Fakulteto za šport

Za študij na Fakulteti za šport morajo vsi kandidati uspešno opraviti tudi sprejemni postopek, ki vključuje teste gibalnih sposobnosti in znanj.   V soboto, 16. marca 2013, bomo v okviru Fakultete za šport organizirali priprave na sprejemni..
Na informativnem dnevu …

Na informativnem dnevu …

Ste zamudili informativni dan?   Predstavitve programov so potekale najprej skupno, kjer smo poudarili našo zavezanost šoli za življenje, saj šole mlade danes pripravljamo na službe, ki jih danes še ni, kjer bodo uporabljali tehnologije, ki jih danes še ni..
Informativni dan - 15. in 16. februar

Informativni dan - 15. in 16. februar

Na naši Gimnaziji se trudimo, da učenje in poučevanje čim bolj približamo 21. stoletju, v katerem živimo, poleg tega pa dijake spodbujamo in jim pomagamo, da so uspešni tudi na drugih področjih.   Dragi devetošolci!   Na naši Gimnaziji se trudimo, da..
Izpitni rok

Izpitni rok

Obveščamo vas, da imamo od ponedeljka, 18. 2. 2013, do srede, 20. 2. 2013, izpitni rok, ki je namenjen tudi občanom.   Obveščamo vas, da imamo od ponedeljka, 18. 2. 2013, do srede, 20. 2. 2013, izpitni rok, ki je namenjen tudi..
Vpis 2015/2016

Vpis 2015/2016

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit ipsum.
1... 81828384