MSP – skakalci svetovni mladinski prvaki, skakalke podprvakinje

Mladinsko svetovno prvenstvo v nordijski kombinaciji je bilo tokrat organizirano v nemškem Oberwiesenthalu. Naši skakalci in skakalke so dosegli kopico izvrstnih rezultatov. Mark Hafnar iz 3. cš je na posamični tekmi osvojil 3. mesto. Njegov uspeh so dopolnili skakalci in skakalke 4. letnika športnega oddelka. Žak Mogel je osvojil 4. mesto, Katra Komar 5. in Jerneja Brecl 10. Rok Jelen, prav tako iz 4. cš, pa je bil v nordijski kombinaciji izvrsten 4.

 

Še boljši kot na posamični tekmi so bili na ekipni. Mark Hafnar in Jernej Presečnik iz 3. letnika športnega oddelka ter Žak Mogel iz 4. so skupaj z moštvenim kolegom Janom Bombekom postali svetovni mladinski prvaki, mladinke – Jerneja Brecl (4.cš), Katra Komar (4. cš), Lara Logar (2. cš) pa so z Jernejo Repinc Zupančič postale svetovne podprvakinje.

 

Tudi na mešani ekipni tekmi so se izkazali, zlati in srebrni medalji so dodali še bronasto. Na zmagovalne stopničke so se povzpeli Jerneja Brecl (4. cš), Katra Komar (4. cš), Mark Hafnar (3. cš) in moštveni kolega Jan Bombek.

 

Čestitamo za izvrstne rezultate, lahko ste ponosni na svoj uspeh, ki ste ga dosegli s trdim delom.

Ogled seznama objav