Podelitev maturitetnih spričeval

Drage maturantke in maturanti, iskrene čestitke za odličen uspeh, ki ste ga dosegli na letošnjem spomladanskem roku mature. Gimnazijci ste bili izvrstni, 100 % uspešni. Najuspešnejši je bil zlati maturant Erazem Stanonik. Tudi uspeh na ekonomski gimnaziji je bil izvrsten, čez 90 %.

 

Za vsemi nami je zahtevno šolsko leto. Skrbelo nas je, kako bodo epidemiološke razmere in izobraževanje na daljavo vplivali na vaš maturitetni uspeh. Še enkrat več ste dokazali, da ste v teh štirih letih, kar smo se družili na GFP, postali odgovorni mladi ljudje z jasno zastavljenimi življenjskimi cilji. Prikrajšani ste bili za ene najlepših spominov, maturantsko ekskurzijo, ples, sprevod …, marsikdaj ste se spopadali s težkimi razmerami tako v šoli kot doma, vendar ste se kljub temu odgovorno pripravljali na maturo, tudi na daljavo. Ponosni smo na vas!

 

Upamo, drage maturantke in maturantje GFP, da smo vam s prireditvijo »Maturantje, generacija 2021« uspeli vsaj malo pričarati vzdušje maturantskega plesa in obenem svečano podeliti spričevala zrelostnega izpita. 

 

Srečno v življenju in uživajte na počitnicah!

 

Vaši učitelji

Ogled seznama objav