Skoči na glavno vsebino

INFORMACIJE ZA DEVETOŠOLCE, BODOČE DIJAKE

Dragi devetošolci, pred vami je ena najzahtevnejših odločitev v življenju. Da bi vam jo nekoliko olajšali, smo za vas v letošnjem šolskem letu že pripravili dneve odprtih vrat, nekatere smo obiskali na vaših osnovnih šolah in vam predstavili programe Gimnazije Franceta Prešerna in naše delo.

 

V šolskem letu 2023/24 bomo vpisali 2 oddelka gimnazije, 2 oddelka ekonomske gimnazije, 1 športni oddelek gimnazije in 1 športni oddelek ekonomske gimnazije. Vse potrebne informacije lahko dobite na naši spletni strani pod zavihkom VPIS. Seznanite se lahko z našimi programi in pogoji za vpis, si ogledate rokovnik za vpis in predstavitev naše šole (štirje videofilmi) ter spoznate posamezne predmete in njihovo vsebino ter šolske prostore. Objavili smo vam tudi predmetnike posameznih programov in naše delo s športniki ter splošno informativno publikacijo s podatki o naši gimnaziji.

 

Vabimo vas na informativna dneva v petek, 17. 2. 2023, ob 9. in 15. uri in v soboto, 18. 2. 2023, ob 9. uri.

 

Po uvodnemu predstavitvenem delu v telovadnici si boste lahko ogledali tudi pouk in se srečali z našimi dijaki in učitelji. Za tiste, ki vas zanima športni oddelek tako v programu splošne kot ekonomske gimnazije, bomo po predstavitvi šole organizirali posebno srečanje.

 

GFP-jevci se veselimo srečanja z vami in upamo, da vam bodo pridobljene informacije v pomoč pri odločitvi, kje nadaljevati svoje šolanje.

 

Če potrebujete kakršenkoli odgovor, nam pišite (spletna stran GFP, zavihek PIŠITE NAM). Odgovor boste zanesljivo prejeli v najkrajšem možnem času.

 

Ogled seznama objav