Majes Natalija

 

IZOBRAZBA | univerzitetna diplomirana ekonomistka
DELOVNO MESTO | učiteljica ekonomskih predmetov
NAZIV | svetnica

 

E-MAIL | ...

TELEFONSKA ŠTEVILKA | 040 412 096

 

Natalija Majes je zaposlena v šolstvu 24 let, prej pa je 5 let delala v oglaševalskih podjetjih, v Mednarodnem tiskovnem središču Ljubljana in Pristopu. Na šoli poučuje podjetništvo in poslovno informatiko.

 

 Zaradi poučevanja v športnih razredih spremlja športne rezultate in ne more razumeti, da tako majhen narod dosega vrhunske in navdihujoče rezultate na mnogih področjih športa in podjetništva, ki pa jih ne zna prenesti v gospodarstvo in politiko. Ker ve, da svet stoji na mladih ljudeh, računa na svoje dijake, da bodo spreminjali slabe vzorce in postavljali nove standarde obnašanja in poslovanja.

 

Izobražuje se tudi na področju nevrolingvističnega programiranja, kjer ima opravljen izpit iz NLP praktika.

 

Verjame in živi po načelih: bodi odprt za novosti, upaj si stopati v neznano in odkrivati nove trge in svetove, vsako leto naredi kaj neobičajnega, pomaga mladim pri odkrivanju njihovih talentov .... Rada potuje in obiskala je že tri celine in videla nekaj čudes sveta. Vsako leto pa gre najraje na dopust s šotorom in kolesom, brez mobitela in sodobne tehnike. Je ponosna članica društva Vrtačarjev, ki sami izdelujejo pustne maske in se udeležujejo pustnih karnevalov v Ljubljani, na Igu in v Mozirju ter Eurosanka na Pokljuki. Najraje pa je mama in prijateljica, ki si »polni baterije« z branjem knjig ter obiskom kulturnih dogodkov, predvsem koncertov.