Milfelner Maja

 

IZOBRAZBA | profesorica fizike in biologije

DELOVNO MESTO | laborantka za fiziko

NAZIV | /

 

E-MAIL | ...

TELEFONSKA ŠTEVILKA | 059 093 364

 

Zdravo. Sem Maja Milfelner. Po rodu in duši sem Štajerka, ki jo je ljubezen zanesla na Gorenjsko. No, tudi Gorenjska mi je sčasoma le prirasla k srcu. Od nekdaj me zanima ogromno različnih stvari, pa vendar sem se na koncu odločila svojo naravoslovno radovednost potešiti na študiju fizike in biologije, svojo estetsko in ustvarjalno žilico pa na aranžerstvu. Med letoma 2008 in 2016 sem delala kot asistentka za fiziko na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Mariboru, kasneje sem poučevala biologijo in naravoslovje na osnovni šoli, od septembra 2021 pa sem laborantka za fiziko na Gimnaziji Franceta Prešerna.

 

V življenju mi največ pomeni biti mati enoletni hčerkici, ki zapolnjuje večino mojega časa. Proste trenutke, kolikor mi jih ostane, pa rada preživljam z družino in prijatelji nekje v naravi. Poletja si ne predstavljam brez morja in sonca, ostale letne čase pa se rada povzpnem tudi na bližnji hrib. Kadar mi čas dopušča, zelo rada ustvarjam, rišem, aranžiram ali dekoriram, si pogledam dober film ali preberem kakšno knjigo.

 

Prijatelji me poznajo kot pozitivno, prijazno in sočutno osebo, ki ti podari nasmeh v deževnih dneh, ti prisluhne ali poda roko, ko jo potrebuješ.