VRHUNSKI DOSEŽEK ZLATIH MEPIJEVCEV GFP

Si predstavljate, kako je preživeti 4 dni neprekinjeno na prostem, vsak dan prehoditi vsaj 20 km po poti, ki jo moraš najti z orientacijo po zemljevidu? Nahrbtnik, ki ga nosiš je velik in težak, saj imaš v njem vse, kar ti in tvoji so-odpravniki potrebujete - hrana, obleka, oprema za kampiranje, obliži za ožuljene noge ... Zvečer zakurite taborni ogenj, se grejete ob njem, si spečete hrano in se pogovarjate dolgo v noč. Prespite v šotoru in se zbudite sredi jutranje rose, po jutranjem obredu se odpravite dalje, novih 20 km in nova doživetja vas pričakujejo.

 

Skupina šestih mepijevcev GFP se je ravnokar vrnila s svoje šeste odprave, ki je bila vrhunec vseh odprav - ZLATA KVALIFIKACIJSKA ODPRAVA. Odlično so jo opravili, saj se niso niti enkrat izgubili, vseskozi v lepem razpoloženju in volji, da jim uspe.

BRAVO, in še enkrat BRAVO Tereza Karničar, Petra Erjavec, Tian Grumerec, Bernard Kučina, Ela Šern in Sara Kralj!!

 

Odprava je potekala od železniške postaje Brestanica pri Krškem, čez Kozjansko, mimo Podčetrka do Rogaške Slatine, mimo Rogatca do železniške postaje Vidina ob Sotli med 11. in 14. oktobrom 2018.

Ogled seznama objav