Borilne veščine tudi pri nas

Za fante in dekleta!

 

Na naši šoli se odpira center borilnih veščin. Center bo vodila amaterska in profesionalna unija Slovenije, ki združuje vse borilne športe in jihsistematično usmerja v šport ali pa borilno veščino.


Prvi program se bo začel za dekleta. Namenjen je učenju samobrambe. Torej, kako lahko šibkejši nadvlada močnejšega. Poleg samoobrambnih tehnik bomo spoznali psihološke vidike obrambe, seznanili se bomo s principi reakcije in vse realno preizkusili na parih in boksarskih vrečah.

 

Za fante pa smo pripravili treninge kickboksa. Začetnike bomo popeljali skozi osnove ročnih in nožnih udarcev, kaj kmalu pa se bomo pomerili tudi v parih. Za tiste izkušenejše pa bo program vseboval: tehnično dovršene udarce, kombinacije, boksarske "eskivaže", gibanje, dolge, srednje in kratke distance ter seveda boj v polni opremi. Naj dodamo, da bodo treningi potekali v plesni dvorani, ki smo jo opremili s 5 boksarskimi vrečami. Za pogumnejše poteka v okviru naše unije tudi pokal Gorenjske v kickboksu, kasneje pa so vrata odprta na DP in tudi v profesionalne vode.

 

Tečaji bodo potekali vsak torek in četrtek v plesni dvorani.

 

SAMOOBRAMBA
Zbor: 15.45 uri
Trening: 16.00 do 17.00 ure

 

KICKBOKS
Zbor: 16.45 uri
Trening: 17.00 do 18.00 ure

 

S seboj prinesite športno opremo (trenirka, majica, brisača in pijača). Na prvem treningu boste prejeli prijavnico, ki jo boste oddali skupaj z vadnino. Vadnina je 45 eur. Za učence Gimnazije pa je posebna, prilagojena, cena, ki znaša 30 eur.

 

Ne oklevajte in se naučite obladovanja svojega telesa in duha v ključnih situacijah življenja. Tečaj je prilagojen skupini. Torej, skupaj bomo zmogli! Kot skupina zmoremo več, trener pa nam bo pri tem v pomoč. Vabljeni!

Ogled seznama objav